Η ιστορία σου – Μέρος 1ο

By George, November 13, 2014

Δεν έχω ιδέα πως ξεκίνησε αυτή η ιστορία. Πάει πάρα πολύς καιρός. Σε θυμάμαι σκαρφαλωμένη πάνω μου, σε ένα κρεβάτι ξενοδοχείου. Ήμασταν παιδικοί γνωστοί, εσύ όμως έπαιζες με άλλα παιδιά. Αργότερα, μου πούλησες μαγκιά στο σχολείο, αλλά τελικά βγήκες μαζί μου. Η γλώσσα σου είχε περίεργη υφή, και δε τη συνήθισα ποτέ. Πρώτη φορά βγήκα ξανά από το καβούκι μου μαζί σου.

Έφυγα από τη χώρα, και εκεί που πήγα, η ρωσική προφορά των αγγλικών σου μου φαινόταν πάρα πολύ αστεία. Πολύ πολύ σύντομα, προσπάθησες να μου εξηγήσεις την ιδέα του να περνάς καλά χωρίς να σε νοιάζει. Δε θυμάμαι καν γιατί σε φίλησα. Θυμάμαι ότι κάποιος μου πρότεινε σε ανταλλάξω για την παρτενέρ του, και αρνήθηκα. Λες και θα έπαιζε ρόλο αν δεν αρνιόμουν. Με ξανθά μαλλιά και γαλλικές λέξεις, οδήγησες το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια σου και σου είπα “Δείξε μου”. Γύρισα πίσω.

Είχες περίεργες λέξεις για να λες “καλημέρα” και “καληνύχτα”. Ήρθες στη ζωή μου και μετά έφυγες, και μετά ήρθες και μετά έφυγες και μετά ήρθες ξανά, σαν την παλίρροια. Αν και ήσουν ότι ομορφότερο έχει ρίξει το βλέμμα του πάνω μου, τα ενδιαφέροντά μας δεν θα τέμνονταν ποτέ. Ήσουν στη μπάντα μου, και μου έδωσες ένα και μοναδικό φιλί, σχεδόν μετά από πρόκληση. Έχω να σε δώ από τότε. Μου είπες “σ’αγαπώ”, αν και οι στενότερες επαφές μας περιορίζονταν στις τρεις φορές που είχαμε κανει σεξ μεθυσμένοι.

Σ’έναν άλλο κόσμο, με καινούριους φίλους, σε γνώρισα. Σε μια συναυλία σε φίλησα, και από τότε δεν μπορώ να ακούσω το November Rain χωρίς να σκεφτώ εκείνη τη μέρα. Στα γενέθλια της φίλης σου, κοιμήθηκες μαζί μας και εξαφανίστηκες πριν προλάβουμε να ξυπνήσουμε.

Έφυγα πάλι από τη χώρα.

 

Copyright © 2014. All Rights Reserved.

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.